Flytte­service

Flytteservice

DKT tilbyder erhvervsflytninger på hele Sjælland!

En erhvervsflytning kan være en stor mundfuld for det fleste virksomheder!
Flytteprocessen du skal igennem er den samme, store som små. Derfor, har vi udviklet en arbejdsgang som sikre dig imod driftstab. Vi har udarbejdet en udførlig tjekliste og pakkeguides som hjælper alle trygt igennem flytningen.
Har du brug for råd og vejledning i forhold til din erhvervsflytning?
Tage en af vores flyttekonsulenter med på sidelinjen. En fagmand som DKT stiller til rådighed ved hvordan en flytning glider bedst, hurtigst og billigst muligt uden driftstab.
Vi har håndteret et hav af flytninger igennem de sidste 22 år og vores kunder virker til at være godt tilfreds. Mange af vores kunder er gengangere og igennem årene har vi opbygget et stort netværk – Hos DKT er vi til langvarige forhold baseret på, altid høj kvalitet og levering til tiden

Når du bestiller din flytning hos DKT, så modtager du efterfølgende et tilbud, som du skal acceptere.

Vi kan tilbyde flytning indenfor følgende:

  • Erhvervs­flytning
  • Internt i en virksomhed
  • Arkiv/­loftarkiv/­kælderarkiv
  • Tungløft + kranopgaver
  • Samling af møbler
  • Ned- og udpakning
  • Møbel­opbevaring
  • Udsmidning af møbler eller affald

Hvis du er i tvivl, om vi kan flytte det du står med, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på telefon 60 80 34 34.
DKT flytter også i weekend, samt på de skæve tidspunkter af døgnet for at undgå driftstab!

Flytninger i Danmark

Hos DKT flytter vi året rundt! Flytter du fra København til Jylland eller Jylland til Sjælland, så står vi klar til at hjælpe. Vi flytter også til Fyn og de danske øer, samt Norden og Europa.

Nå du skal flytte over større afstande, vil der i den pris og det tilbud du får, være indregnet eventuelle benzin udgifter, samt vej og bro afgifter. Dette er din sikkerhed for, ikke at komme til at stå med en uforudset udgift.

Opbevaring

Har du i din flytning ikke mulighed for at få alle dine ejendele eller inventar med dig, så har vi også en løsning på det problem, kontakt vores flytterådgiver på telefon 60 80 34 34 og hør hvordan!

Kontakt os

Står du som ejer af en virksomhed og skal flytte, så ring til vores hjælpsomme personale og hør hvordan vi nemmest kan hjælpe dig!
Du kan også sende en mail på info@danskkran.dk med dine kontaktoplysninger og du vil blive ringet op indenfor 24 timer.
Vores telefonnummer er 60 80 34 34. Det vil være os en stor glæde, at hjælpe dig med din næste flytning.