Kranopgaver på Sjælland

Lad dig inspirere

Se vores arbejde her

Lad dig inspirere

Se vores arbejde her

Hos Dansk Kran & Transport A/S hjælper vi til ved store og små opgaver

Fælles for alle kranopgaver er, at du som kunde skal have udført et stykke arbejde, hurtigst, billigst og mest effektivt. Det er her vi komme ind i billedet!
Igennem de sidste 20 år har vi betjent mere end tusinde kunder. Vi har udført kranarbejde for bl.a. entreprenører, offentlige institutioner og håndværkere i forskellige brancher m.m.
Hos Dansk Kran og Transport A/S, har vi kraner i forskellige størrelser og til mange forskellige formål. Hvis du står og har en opgave du ikke helt kan gennemskue, så er vi klar med råd og vejledning indenfor kranhåndtering og krankørsel.

Vi dækker hele Sjælland

Hos DKT tager vi os af kranopgaver i København & Storkøbenhavn. Vi har en dybdegående erfaring indenfor kranarbejde og håndtering af specielle kranopgaver.
Vores kranfører er alle uddannede og deres uddannelse samt certifikater bliver løbende opdateret efter gældende regler.

Har du brug for krankørsel eller kranhejs, så kan du ringe på telefon 60 80 34 34, vi står altid klar med råd og vejledning.
Alternativt, så kan du sende os en mail med dine kontaktoplysninger og du vil blive ringet op af en af vores medarbejdere indenfor 24 timer – Vores mail er info@danskkran.dk.

Lad os hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave, udfyld vores formular og vi vender retur hurtigst muligt!