Lager/­lagerhåndtering

Lad dig inspirere

Se vores arbejde her

Lad dig inspirere

Se vores arbejde her

Lager opbevaring i København – Storkøbenhavn

Vi kan håndtere det meste!
Det har vi nu gjort i mange år og vores medarbejdere er derfor rutineret og professionelle i at håndtere gods til opmagasinering og opbevaring.
Vi har igennem de sidste mange år derfor specialiseret os i lagerhåndtering, opbevaring og opmagasinering i længere perioder.
På vores adresse i Glostrup, Formervangen 32 har vi gode lagerfaciliteter med højt til loftet. Vores fokus- område er opmagasinering, hvad enten det er maskiner, inventar, byggematerialer m.m.

Vi kan tilbyde

  • Håndtering af de fleste typer af gods, i forskellige størrelser og vægt
  • Pålæsning, omlæsning, aflæsning af kranbiler, lastbiler, trailer eller containere
  • Indendørs og udendørs opbevaring
  • Lagerplads til distributions varer
  • Opbevaring, pakning og korrekt mærkning af gods til interval levering
  • Opbevaring af gods i kortere eller længer tid

Hos Dansk Kran & Transport A/S bestræber vi os på, at forretningsgangen i forbindelse med lageropbevaring skal være simpel, hurtig og effektiv som mulig. Du vil derfor blive tilknyttet en medarbejder, som håndterer dit gods fra start til slut.

På vores lager i Glostrup kan vi tilbyde stor lagerkapacitet og opbevaring. Når der kommer vare til vores lager, kan vi være behjælpelige med, at emballerer og pakke tingene på forsvarlig vis.

Vi tilbyder rengøring og klargøring af maskiner og inventar. Et eksempel kunne være kølemontre der kræver en kærlig hånd eller maskiner der skal vaskes af.

Lad os hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave, udfyld vores formular og vi vender retur hurtigst muligt!